Last van spijsverteringsproblemen?

Als leefstijlcoach help ik jou hier vanaf.

Spijsverteringsproblemen zijn erg vervelend en hebben veel invloed op hoe jij je dagelijks voelt. In 95% van de gevallen worden problemen zoals maagzuur, winderigheid, diarree of obstipatie veroorzaakt door een verkeerde levensstijl. Ik help je hierbij!

Spijsverteringsproblemen

Herken jij één of meerdere van deze ongemakken:

  • Brandend maagzuur en zure oprispingen
  • Dat het eten zwaar valt
  • Een opgeblazen gevoel
  • Winderigheid
  • Diarree of juist verstopping
  • Plakkerige of stinkende ontlasting

Het kunnen heel vervelende klachten zijn die je belemmeren in je dagelijks leven. Je voelt je moe na de maaltijd of je hebt darmkrampen. Je probeert windjes binnen te houden. ’s Morgens kom je nog slank je bed uit maar ’s avonds heb je een buik als een ballon. Hoeveel papier heb jij wel niet nodig na de grote boodschap?! En je hoopt maar dat er niemand na jou naar het toilet hoeft, want het ruikt er niet bepaald naar bloemetjes.

Het taboe op spijsverteringsproblemen

Er rust nogal een taboe op praten over alles wat er gebeurt in je darmen en op het toilet. Dat is jammer, want daardoor besef je misschien niet dat je lang niet de enige bent met deze klachten. En mogelijk weet je daarom ook niet dat je met de juiste leefstijlaanpassingen een hoop van deze klachten kan verminderen of zelfs opheffen. Zonder medicatie!

De leefstijlcoach

Als leefstijlcoach kan ik je daarbij helpen. Ik vind het helemaal niet gek of vervelend om het over jouw darmen en je ontlasting te hebben, sterker nog, ik vraag je ernaar! Want dat zegt zoveel over hoe jouw spijsvertering het doet en bepaalt welke acties je kan ondernemen om er vanaf te komen.

Coach en eigenaar miriam's leefstijlstappen

Miriam van der Wee
Oprichter Miriam’s Leefstijlstappen & leefstijlcoach
Gecertificeerde coach in gezondheidsmanagement

Wat verandert er tijdens en na het leefstijlcoachingtraject?

Het wordt weer rustig in je buik. Behalve dat je klachten verminderen, wordt je spijsvertering effectiever. Je darmflora herstelt zich. Je wordt vrolijker. De macro- en micronutriënten uit je voeding worden beter opgenomen. En dat zorgt ervoor dat allerlei processen in je lichaam beter verlopen, waardoor je ook nog eens meer energie hebt. Dat wil je toch?

Bewezen succesvol

Ervaringen cliënten van Miriam’s Leefstijlstappen

“Veel klachten weg”

De gesprekken met Miriam lopen zeer prettig. Duidelijke uitleg en informatie over de voeding en ze geeft alle ruimte om samen aan het probleem te werken.

Persoonlijk ben ik al van een groot gedeelte van mijn klachten af, daar ben ik uiteraard heel blij mee.

Zeker aan te raden om eens op gesprek te gaan en te horen wat zij kan doen voor je. 

 

Brigitte (46)

“Persoonlijk advies en aanmoediging”

Ik ben altijd zwaarder geweest en heb al verschillende dingen gedaan om af te vallen. In Coronatijd was het voor mij de tijd om echt aan mezelf te werken, zo fijn dat Miriam mij hierbij kon helpen! Zij liet me inzien dat in sommige producten heel veel suiker zit, terwijl ik al wel veel wist, dacht ik. Ze gaf me goede alternatieven, een normaal eetprogramma en ideeën voor beweging. Ze luistert goed, geeft persoonlijk advies en aanmoediging. Nogmaals bedankt voor al je hulp Miriam!

 

Vanessa (40)

Blog, nieuws & artikelen

Welterusten!

Welterusten!

Slapen, mmmmmm. Het kan zo heerlijk zijn. Makkelijk in slaap vallen en de hele nacht doorslapen....

Lees meer
Gratis & vrijblijvende kennismaking of heb je een vraag?

Stuur mij een bericht via WhatsApp

 

Of stuur mij een bericht via onderstaand formulier

We spreken elkaar eerst telefonisch (dit is kosteloos en vrijblijvend. Ik kan dan een inschatting maken of jij bij mij aan het goede adres bent. En jij wilt natuurlijk weten met wie je in zee gaat!

2 + 12 =